Vind razendsnel verzekeringen van alle aanbieders

Online autoverzekering vergelijken

Als je in het bezit bent van een auto, ben je verplicht een autoverzekering af te sluiten met minimaal een WA dekking. Een WA autoverzekering is de minst uitgebreide verzekeringsvorm. Betch vergelijkt voor jou álle mogelijke autoverzekeringen bij maar liefst 40 verschillende autoverzekeraars. Daarnaast vergelijkt Betch ook alle aanbiedingen en prijzen van de grootste autoverzekeraar vergelijkers. Zo heb je altijd het meest complete overzicht in slechts één minuut.

Vergelijken autoverzekering loont!

Wist je dat door een simpel autoverzekering vergelijk al snel tot € 250,- op jaarbasis kunt besparen? In veel gevallen kun je bij een concurrerende verzekeraar dezelfde verzekering afsluiten tegen een scherpere premie. Het afsluiten is vaak binnen 5 minuten geregeld!

Wat voor autoverzekeringen kun je vergelijken?

Betch vergelijkt álle mogelijke type autoverzekeringen, afhankelijk van je wensen. Je hebt de keuze uit de volgende drie manieren van je auto verzekeren:

  • WA Autoverzekering
  • WA Beperkt casco autoverzekering
  • Allrisk autoverzekering

Op basis van enkele persoonlijke gegevens maken wij een super snel autoverzekering vergelijk. Je moet hierbij denken aan gegevens zoals je kentekenplaat, postcode, geboortedatum, het aantal schadevrije jaren van je auto en een schatting van het aantal kilometers per jaar. Vervolgens maak je een keuze uit een van bovenstaande type autoverzekeringen om het autoverzekering vergelijk compleet te maken. Op basis van prijs maken wij een helder overzicht voor je!

Welke autoverzekeraars vergelijkt Betch?

Betch vergelijkt álle mogelijke online aanbieders van autoverzekeringen. Hierbij kun je denken aan partijen als Ditzo of een ANWB. Daarnaast vergelijkt Betch websites als Independer, Hoyhoy, Consumentenbond of Geld.nl. Zo ben je bij Betch áltijd aan het juiste adres voor een compleet onafhankelijk vergelijk in je zoektocht naar de meest interessante autoverzekering aanbieding voor je situatie.

Je zoektocht naar de goedkoopste autoverzekering

De goedkoopste autoverzekering van het internet vinden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij Betch heb je namelijk binnen enkele minuten in kaart of je huidige autoverzekering nog steeds de goedkoopste autoverzekering is. Indien je binnen ons overzicht een interessante aanbieding heeft aangetroffen, sturen wij je direct door naar de website van de auto verzekeraar om daar de betreffende goedkope autoverzekering daadwerkelijk af te sluiten.

Vergelijken, besparen, overstappen